dijous, 13 d’octubre del 2016

Què és una webquest i quines utilitats té?

Webquest.cat

Dijous, 6 d'Octubre de 2016


L'altre dia us vaig explicar les utilitats que tenia la pàgina Xtec per als professors d'Educació Infantil, i avui us explicarè que és una Webquest i les utilitats que té.

Què és una Webquest?

Una Webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d'Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.


Quines utilitats té?

Una webquest conté les pestanyes següents:

Al bloc en primer lloc trobem la "portada" que és on es posa la informació sobre notícies d'interés i que poden ser d'utilitat per al consumidor.

Hi ha una petita descripció del que és una webquest.

Després trobem "l'associació" on estan els noms de totes les persones que formen la junta directiva, altres col.laboradors i els seus objectius.

L'apartat "qui som" que és una pestanya que ens mostra les cares de les persones que formen la webquest amb una petita explicació de cadascuna d'aquestes persones.

"Contacta'ns" en aquest apartat la webquest ens deixa el seu correu.

"Directori del Webquest" aquest és l'apartat més important i de més utilitat per a un mestre d'Educació Infantil, i ha moltissima informació i de moltes categories diferents.

"Twitter" aquest apartat ens mostra un enllaç amb el twitter de la webquest.

"Jornades Webquest" aquest apartat ens mostra informació sobre les jornades que es duen a terme.

"Concurs Webquest" aquest apartat ens mostra informació sobre els concursos que es duen a terme.

"Vídeos, blocs, webs i llibres" aquest apartat ens adjuntat tot tipus de vídeos, blocs, webs i llibres que poden ser del nostre interés.

"Bloc de notícies" aquest és l'apartat on s'adjunten links amb informació important i d'interés.

"Carme Barba" és un apartat amb condol a la família de la Carme, una persona molt important per a la comunitat Webquest.

I per acabar està l'apartat de "l'Escola d'Estiu 2016" amb la presentació i la informació del casal d'estiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada